Skivor

 
En av mina finaste ägodelar, min skivspelare. 

Vasa

 
Fortsätter med en analog bild från min Chinon35. Vi har så himla mycket i skolan just nu, har inlämningar och prov och jag borde verkligen ta och bli lite bättre på det där med att plugga. 

Fortf. chinon35

'
 
Även om den är jätte suddig och det är bara halva Therese som syns gillar jag denna bilden skarp. 

Chinon 35 Del3

 
 
 
Fortsätter. Den i mitten är min favorit. 

Chinon 35 Del2

 
 
 
Ytterligare tre bilder jag hämtade igår. 

Chinon 35

 
 
 
Hämtade ut bilder igår, här är några av de fotorna. Det är en sådan häftig känsla med skannade bilder och bilder som är tagna analogt. Man glömmer liksom bort vad man har fotat osv, men jag tycker ändå att dessa är välidgt fina, kommer fler foton under dagen,

Smakprov

 
 
Två dagar framåt kommer jag att lägga upp lite bilder som jag hämtade ut idag. De är fotade med kameran ovanför. Här är ett smakprov kan man säga. 

Rosa

 
Sommaren och allt det goda den förde med sig.

Lund

 
Bilden är från igår i lund. 
 
Idag är det flytta möbler köpa möbler. Det är inte långt kvar nu och det känns. 

Sextiotal

 
Köpte också en termos från myrorn. Vi säkert inne i fem stycken olika second hand affärer igår. Det var väldigt mysigt. 

Tripp till Lund

 
 
Köpte b.la. nya strängar till min gitarr och min ukke. Har inte bytt strängar på ukken på sju år sedan jag började sepela på den, samma sak med gitarren fast den har jag inte bytt sen över två och ett halft år. Idag drar jag till Lund. Ska försöka fota lite ligger efter med mitt projekt. 

Gjort

 
När jag var på Bengans passade jag även på att köpa denna skiva. Mest för att Lars Winnerbäck är med men för att den är så himla bra.  

En kväll

Fick träffa Thåström igår på Bengans. När jag gick fram så jag "Till Linnéa" Så fågade han hur många "n" det är i Linnéa så jag svara "Stavas precis som i din låt". Han var trevlig och det var hur kul som helst. Ännu roligare att jag fick min Imoeriet skiva signerad. 
 

P3 Guld

 
Köpte biljett till P3 guld igår är så himla glad. Äntligen ska jag få se det på riktigt. 

Unik

 
Fick hem mitt nya skal och passade på att fota hela telefonen. Jag tyckte det blev coolt. 

Hästpojken

 
Hästpojken har precis släppt en ny singel, det var på tiden. Det är hur fin som helst och går på repeat här hemma. Längtar tills de släpper deras skiva. 

Januari, i väntan


Artonde November Tvåtusenelva

 
För exatkt ett år sedan var jag på konsert och såg Melissa Horn. Vi satt längst fram i mitten. Ställde jag mig upp kunde jag nå hennes fötter. Det var en mäktig konsert, speciellt när stråkarna kom fram. 

Enklare kan det inte vara

 
 

Barn

 
Min kusins barn. 

Panorama

 
Bilden är tagen ganska nära min skola. Jag har tagit den med en vinkel på mer en 180 grader. Det är så himla häftigt att jag kan ta sådana bilder nu med min nya telefon. 

Nytt skal

 
Beställde ett fint skal till min nya mobil. Jag är stolt ägare av en iPhone5, fick hem den igår. Nu väntar jag på skalet som jag har designat själv och bilden ovanför kommer att vara på baksidan. 

En gång

 
Kollade igenom gammla bilder och hittade denna. Kommer ihåg hur alla var så exalterade. Antar att jag också var det. 

Citat från Lars Winnerbäck

 
Denna text gjorde jag för ett år sedan. Jag har tagit citat från 12-13 låtar av Lars Winnerbäck och sedan satt ihop dem till en egen text.
 
Den vackraste stunden i livet var den när du kom. Och allting allting allting allting allting ja allt var nästan perfekt. Det var som att jag plötsligt förstod var jag saknat, en frukost med dig och ditt nyduschade hår. Var inte natten vacker ljummen tyst och still? Var inte livet rättvist? Räckte tiden inte till? Du säger att jag har en lite värld, men den är större en begär. 

Jag fattar alltihop. Som jag har letat, som jag har väntat. Och jag känner att jag lever och jag minns. Du min vän i livet. Jag vill gå hem med dig, jag vill bara gå hem med dig. Jag kan känna mig bekväm i dina ögon när du ler och det är lätt att kasta kärlek där den vackert emot. Vad är det som gör att man säger saker, jag man säger saker man inte förstår? Hon säger ”ta aldrig nånting för givet” och vi är två hjärtan i samma kropp. 

Ny almanacka

 
Min almanacka tar slut den 17 januari så jag passade på att beställa en ny. Jag har gjort den själv eller det är mina egna bilder. Väldigt roligt för det blir mycket mer personlig. 

Konsert

 
Detta är vad jag kom hem med igår. Det var så himla roligt att vi fick träffa Alice b. hon är väldigt cool tjej, roligt att hon var där. Såg även Kristian Anttila han var där och såg förbandet sen gick han igen. Markus väldigt bra och det bästa var när han sjung "jag är en vampyr".  

Favorit

 
Min favorit foto. Ljusinsläppet, målet och att den är suddig det gör allting spännande.
 
Jag ska snart dra mig in till stan. Ikväll är det konsert och jag har sett fram emot detta för länge. 

En gammal bild redigerad för din skull

 
Jag kommer ihåg när jag tog detta fotot att jag nästan låg ner i leran för att försöka få den mest mystiska vinkeln. Jag gillar det. Extra mycket gillar jag att det är som en kulle, att vägen lutar ned åt. Det gör att bilden får mera mystik och man kan inte riktigt se vad som gömmer sig där borta. Detta var ännu en av mina foton, tagna av min Nettar med 120 svartvit film. 

Nyare

 
Konsert imorgon med denna killen. Markus Krunegård. Jag är gal1 peppad och det kommer tt bli väldigt roligt. Bilden är från i vintras tror jag då vi såg honom på Bengans. 

Svartvitt

 
Fyra bilder till tagna med min Nettar, 120 film svartvit. Var på Chess igår. Den var intressant, höll på att somna lite och förstod inte riktigt allt. De hade coola kamerar som var av papper typ, men de hade gjort någonting så att de ändå kunde ge ifrån sig en blixt. 
 
Fick planera min samtidskonst igår, vad jag ska göra/hur jag ska göra det. Nu är det tio veckors fotande och tänkande. Ska bli intressant. 

Vinnare utses

 
Nu är äntligen vinnaren utsett i min blogg. Kanske blir det lite fler tävlingar framöver. 

Gul

 
Hittade lite gammla bilder som jag fotat med min digitalkamera som var redigerade. Jag gjorde ett collage av dem och tyckte det blev ganska coolt. Det är lite roligt att jag har redigerat alla bilder på samma sätt. Så att det är samma mystik på alla bilder. 
 
Idag ska jag på Chess. Opearn är så himla fin. Ska se om jag får med mig någon kamera, förmodligen en analog, hehe. 

Analogt del3

Den bilden på målet är min favorit bild av alla. Även om det har släppt in ljus så tycker jag om att den är oskarp och det ser lite skräckfilm aktigt ut. 
 
Mitt utvecklingssamtal gick bra. Allt gick som förväntat. Imorgon väntas Gehör och Musikteori prov. 

Analogt fort

   
 
Två bilder svartvitt tagen med en nettar 120 film. Jag gillar verkligen den bilden till höger. På stolpen står det Livsfralig Ledning. 
 
Gårdagen gick väldigt snabbt. Idag väntar utvecklingssamtal och ett prov. 

Ens ?

 
Är så himla glad över att jag kommer att få se Håkan Hellström för tredje gången i mitt liv. Han är så otroligt häftig. Längtar helt gal1 mycket. 

Analogt del2

 
Detta är fyra till kort jag har tagit analogt. Detta är lite av mina favoriter. 
 
Ny vecka och det känns lite konstigt att komma tillbaka till skolan efeter en vecka ledigt. 

Analogt del 1

 
Här är fyra av korten som jag har skannat in. Dessa kort är tagna av en av mina kameror. Det pirrade verkligen i magen då jag fick se mina kort för första gången. Häftig kännsla.

Lutande

 
Bild från Älvsborgsbron, hösten 2011
 
Hade besökar rekord på bloggen igår, blev väldigt glad. Fick också tider i december då jag ska jobba. Idag är det massor med plugg att göra ska även städa. Godmorgon
 
 

Dreads

 
Här är två lite bättre bilder på mitt hår. Det går ända ner till rumpan. Idag blir det en liten road trip med min bror, han är här i Göteborg och hälsar på. 

Nytt

 
Gjorde egna dreads. Detta blev resultatet. Jag har aldrig gjort det innan, det ser sådär ut på vissa ställen så jag ska köpa mer hår så jag kan sätta in fler. 
 
Bloggen har varit nere nu ett par dag då jag inte haft internet. Men nu är jag här igen. Linnéa Casteborn


Jag har redan uppnått ett av mina livsmål, jag har träffat Lars Winnerbäck.

Jag är en skivälskade estetare, som gärna hänger på Bengans, Röda Sten eller i någon av Göteborgs parker. Går andra året Estetisk linje med musik och pratar mest om Lars Winnerbäck, politik, Dr. Martens eller potatis.

Varning för stavfel

RSS 2.0