Som om det var svårt

 
Kollar på Palme filmen just nu. När jag kommer hem ska jag tvätta och plugga lite matte samt fota alla Anttila saker jag kom hem med igår. 

Som svaret!

 
Detta är kameran som jag har fotat med på senare tid. Den är en väldigt enkel digitalkamera som även tål vatten. Eftersom att kodak har gåt i konkurs så köpte jag den för ganska billigt i sommras, det ångrar jag inte ett dugg. Kameran är en väldigt rolig och lätt att ha med sig. 

Vill Ha Dig

 
Såg Anttila igår, Helt gal1. Han är så himla fin och mysig. Jag och Therese fick ställa oss upp på scen för att hjälpa honom med hans fusklapp på en av hans låtar. Så kom jag hem med en ny tygpåse, en skiva vi fick av honom och hans fusklapp, alltidhop signerat! Det var så himla fint och så himla mysigt. Räknade ut att detta var min trettonde konsert för i år. Nu är det inte långt kvar till Markus Krunegård heller. Ska bli gal1 roligt.  

Orange

 
Min nya jacka som jag köpte i Stockholm. En anorak från fjällräven, jag köpte den på Natur Kompaniet.    

På fel sida åkern

 
Såg när bussen åkte förbi mig och fick vänta en halvtimma. Så jäkla trött på bussen sån man måste åka i 5 minuter, men måste vänta i en halv timma. Skulle jag gå skulle det ta en timma. Men det är då man plockar fram kameran och tar kort på allt man ser. 

Ludwig Bell

 
Fick precis veta att Ludwig Bell släpper ett nytt album innom en snar framtid. "Jag måste ha räknat fel" kommer den att heta. Äntligen! Otroligt glad. 

Torsdag med träningsverk !

 
Fotar med min digitalkamera.
 
Ska lämna in filmrullarna idag och sedan vidare till mattecenter. 

Gammal och tråkig

 
Suddig och fin digitalkamera bild.
 
Andra träningen igår. Jag har fortfarande ont efter första i måndags. Men det är väl inte så konstigt? Idag träningsverk i magen. Godmorgon!

Fota Analogt

 
Hittade dessa kameror hemma. Mamma sa att jag kunde ta dem, hittade även rullar som ska framkallas. Ska gör det i veckan. Den kameran som är längst upp till höger är den nyaste och är min mammas gamla som hon fick när hon var tio år. De andra två är min morfars gamla. Ska se om jag kan köpa en rulle till den kameran längst ner. Det kommer att vara roligt att testa att fota analogt !

Ett par manchester

 
Tryckte hem ett par byxor precis från G-stars hemsida. Har suttit hela eftermiddagen och letat efter ett par nya byxor som inte är normala tighta utan något som kan ersätta mina favorit byxor som håller på att gå sönder nu på riktigt. 

En saga för fin för att berättas

 
En vecka sedan kanske.
 
Min kropp är som förstörd efter träningen igår. Det känns i varje led när jag går. 

Bio och fin

Fotografi från staden. 
 
Idag är det skolfotofgrafering, Det är inte precis något jag är speciellt glad i. Jag blir alltid så nervös framför kameran. Varje år tänker jag att jag ska le och varje år ser jag lika konstig ut. Men i år ska det bli ändring på det!

Måndags filosofi

 
Det är inte alltid lätt. 

Paparazzi, du

 
dIgår spelade jag in när jag spelade gitarr och skickade det till min bror som har flyttat till Lund, för att studera. Ska bli roligt och se vad han tyckte! Jag vågade inte lyssna på det efter jag bara spelade in och skicade det. Min bror kommer och hälsar på nästa helg och det kommer att bli riktigt kul. 

Söndag2

 
En vecka sedan. Min vän Matilda och jag. 
 
Imorgon är det första gången på över ett år som jag kommer ha en riktiga  forbollsträning. Jag är väldigt nervös men det ska bli roligt att få ta på sig fotbollskorna igen. 

Svårt

 
Godmorgon!

Klickade precis hem dessa bilder till framkallning. Får se hur det blir. Det är bilder tagna med min digitalkamera. Ska städa hela lägenheten idag och sedan äta middag med min far. Sen ska jag få sova i min säng, i mitt rum. Det längtar jag till.

Det snurrar i min skalle!

 
Igår utanför fönstret.
 
Försöker att fånga dagen genom att öppna historieböckerna och skriva klart mitt arbete innan dagen är slut. Har även ett naturkunskaps prov att plugga till plus skolforografering att ora sig för. Försöker även planera mitt vecka. 

Från Kylan, in i värmen?

 
 

Mattemys eller vad var det?

 
På älvsborgsbron, hösten 2011
 
Godmorgon!
Det börjar verkligen bli höst här. Tänkte lägga upp en riktig bild på min jacka jag köpte i Stockholm någon gång nästa vecka.
 
Var på hemköp igår och köpte massor med gott tills ikväll. Det är fin fredag idag. 


 

Vart?

 
Måndags tror jag. 
 
Spelar gitarr och vet att jag måste sätta mig och göra mitt historia arbete. Veckan går för snabbt jag hinner inte riktigt med. 

Blått vitt

 
Bild från min digitalkamera. 
 
Bestämt mig för att börja spela fotboll igen så på måndag så blir det min första fotbollsträning på över ett år. Jag är helt gal1 nervös och förväntad. Ska bli så himla roligt. 

:)

 
Det var en onsdag om jag minns rätt. 
 
Lyssnat mycket på Jens Lekmann det senaste. Har varit så himla sugen på att köpa hans skiva, eftersom att hans skivomslag är så jäkla snyggt. Jag ska nog köpa den sen, typ om en månad då jag har pengar. Han är cool. 
 
 

The Lin Podcast

 
Detta är vår första podcast. Idag ska vi spela in en ny då vi har tre timmars håltimma. 
 

Träffat grannar, check

 
Min brors bild, början av sommaren.
 
Godmorgon allt vad det heter. Ska spela in en podcast till idag. Ska bli roligt. Spelade gitarr och fixade med en blogg hela kvällen igår och hann inte göra något annat. 

Spelar Faråker

 
Tog den på väg till skolan imorse.
 
Spelar gitarr fast jag borde läsa historia. Träffade precis mina grannar som bor i samma våning som jag. Ska jag ha dem som grannar, skulle jag kunna bo här hur länge som helst. 

Känns som igår

 
Min vän Matilda och jag, i lördags. 
 
Godmorgon. Vart tog helgen vägen? Sover i lägenheten i veckan igen och ska dra och handla efter skolan. Satt igår och fixade med bloggen och fick till Twitter på sidan och lite små grejer. 

Äntligen

 
Revbensspjäll är i ugnen och jag väntar på att få äta. Jag är längtat lite efter mammas mat. 

Hotellet.

 
Tog bilden igår.
 
Molnen var fina igår om man jämnför med idag. Hör utanför skrik från Liseberg, vem vill ens vara där idag? Det bara regnar. Mamma ringde precis och sa att hon kommer och hämtar mig. Himla snällt, av beställde bussen och nu väntar jag på att få komma hem. 

Skuggor

 
Egopic på, fast lite annorulunda. 
 
Godmorgon. Jag har reda hunnit att göra klart matten och nu är det plugga inför natuurkunskaps prov och skriva kuturhistoria uppsats. Ska åka hem också och tvätta sen och sova hemma en natt. 
 
Om ni inte har märkt det har jag gjort om lite på bloggen. Gjort i ordning kategorier samt bytt sida på menyn. 

Gul och fin

 
Lite random pics såhär på lördags dagen. Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan dra mig till närmaste spårvagnhållplats. Satt hur länge som helst och försökte få ordnig på min blogg förut, blev helt galen. Men nu ska det äntligen ha löst sig. Glöm inte att lyssna på min och Therese podcast

TheLinPodcast

 
Första podcasten till ett projekt vi håller på med. Tryck på bilden för att lyssna

Mystisk

 
Spårvagnen var tom igår så jag passade på att smygfota.
 
Det regnar här i Göteborg. Lite för dåligt väder. Ikväll ska ätas gott, drickas gott med fint sällskap. 

Vardagsfoton med gulkamera

 
Fick lite foton igår med min kamera ifal. Idag är det fin fredag. Godmorgon

En misär mindre

 
Jag fortsätter med collage från min digetalkamera. Bilderna är tagna igår i lägenheten jag sover i just nu. Jag gillar dunklet. Första bilden är min favorit. På bilden är min min vän Matilda. 

En misslyckad valborg

 
Härlig gammal bild. 
 
Lyssnar på det här och dansar runt i lägenheten. Godmorgon, dagen till ära ska jag försöka att ta med min lilla kamera och ta lite "vardagskort" får se hur det blir. 

Collage av digitalkamera bilder

Nutidakonst. Ingentanke

Vita

 
Eftersom att jag inte bor hemma, Så får ni fin instagram bild på mina nya skor. (Heter btw Casteborn på instagram.) De är matta vita och hur fina som helst. Gillar dem så himla mycket. Idag har jag sovmorgon till klockan tio. Helt episkt ! Har nog aldrig hänt sen jag började gymnasiet. 

Kristian Anttila

 
Fick precis veta att om tre veckor spelar Anttila i Frölunda. Gal1. Det blir tredje gången i år jag får se honom live. Han är så himla fin !
 
 

Magnus Ladulås

 
Detta är en av resturangerna jag och min syster åt på i Stockholm. Den låg i Gamla Stan och var hur mysig som helst. Trevligt folk och go mat. 
 
Idag ska skrivas en låt, tror jag. 

SvenskaLektion

 
Ville bara säga hej. 

Nya Martens

 
Såhär ser jag ut idag. 
Mössa - Monki
Tröja - H&M
Byxa - Lee, från Carlings
Skor - Dr. Martens  
 
 En bättre bild på mina nya skor kommer i veckan!

Poserar framför Dr. Martensbutiken

 
Tillbaka till verkligheten. Haft en jättemysig helg med min syster. Jag har köpt lite för mycket men är glad. På bilden står jag framför Dr, Martens butiken. Jag var som ett barn där inne. Det var välidgt fint med alla skorna och jag kom ut med ett par nya vita Martens. 

Fredags

 
Detta var det jag kom hem med ifrån bengans i fredags. När jag stod på spårvagnen och såg affären närma sig, kände jag pirret i magen. Det var verkligen längesen jag var där.
Ane Brun - It All Starts With One. Jag har verkligen velat ha den skivan länge. 
Kent - Röd. Detta är sista Kent skivan, nu har jag alla. 
Tryck på skivnamn för att lyssna på dem på spotify. 
 
Idag åker jag hem efter två dagar i Stockholm!
 

Nionde September

 
Gammla härlig gif från innan sommaren. 
 
Andra dage i Stockholm och jag åker hem ikväll. Känns konstigt. Bilder på hur helgen har varit kommer i veckan.  Jag vet inte om jag ska sova i min fars lägenhet imorgon, får se. 

Sånger från förr.

 
Fotograf är Therese, tyck på bilden för att komma till hennes blogg. 
 
Nu är jag i Stockholm med min syster. Jag har under senare tiden lyssnat på denna låten, den är helt gal1 bra. Det är en okänd artist som kallar sig för Faråker. Här har ni den. FARÅKER
 

Stockholm med syster!

 
Min syster, Alexandra
 
Idag åker jag till Stockholm med min syster. VI ska dit och köpa massor med kläder. Jag köpte resan till henne i tugofemårspresent. Så vi ska var där till imorgon. Kameran är med. Så idag och imorgon får ni lite tidsinställd inlägg,  eftersom att jag inte är hemma. 
 
Ny design som ni kanske märker. Även om det kanske inte syns så är denna gjord helt från början. Det var bara lite små grejer som jag vill ändra på men så gjorde jag om den helt ändå. Jag gillar den. 

Länkat

 
Jag och Therese, tyck på bilden så kommer du till hennes blogg. 
 
Fin fredag idag. Konstigt att jag ska till stockholm imorgon med syster. Kommer att bli hur kul som helst, jag har flyttat över massor med pengar så nu ska det handlas kläder och skör. Idag ska jag dra till Bengans, med Therese. Det var hur länge sen som helst jag var där och jag ser verkligen fram emot att få vamdra bland skivorna och känna känslan att jag vill ha allting. 

I think

 
Var så himla trött igår så jag somnad vid åtta. Det är tirdigt till och med för mig. Har en väldigt kort dag och ska se om jag kan ta mig till Bengans för att det är några skivor just nu som jag verkligen vill ha, skulle vara roligt med lite nytt i iPoden. 

Mina

 
Jag och Moa, Tryck på bilden för att komma till hennes blogg.
 Fotograf - Eva-Linn
 
Jag saknar mina Luleå kompisar så att det gör ont i kroppen. 

Bjuder på bilden.

 
Hej alla fina!

Kom hem sent igår och när jag väl kom hem så sprang jag till datorn och kollade på grejer till en ett eventuellt projekt. Har galen träningensvärk i benen sen igår också. 

Byxorna var fina

 
Jag ser väl ut ungefär såhär idag, 
 
jag var tvungen att dricka grädde till kaffet idag, mjölken var slut. Usch. Eftersom grädden inte är laktosfri kommer min mage antagligen inte må så bra. Vad säger man? Goddag?

Måne

 
Månen var hur fin som helst. Jag försökte att få ett fint foto. Med tanke på vilken kamera och vilket objektiv jag använder är jag ändå ganska nöjd med fotot. 
 
Godmorgon, jag är back to school, frisk vet jag inte om jag är. 

Mallorca

 
Jag är hemma idag. Förkylningen har nått sin pik och jag orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen. Jag ska försöka att plugga massor nu när jag har hur mycket tid som helst. 

Markus Krunegård på Trädgår´n

 
Vad blir detta min sjunde konsert i år? Ändå känns det som att jag har missat massor.

Hisingens, Göteborg

 
En bild tagen då allt var ganska bra. 
 
Orklös och förkyld

Godmorgon

 
Ett foto på ett foto
 
Två lektioner och kaffe?

Ashour



Jag komhar ihåg när jag tog detta fotot. Jag och Ash ( han på bilden) var inne på Göteborgs konsthall och jag minns att det var fintväder men kallt, vi hade vinterjackor på oss. Det skulle egentligen ha varit vår. Sen när jag sa hej då till Ash hade jag fjärilar i magen. Allt slutade med att jag hamnade i Slottskogen. 
 
När jag kom hem den dan var jag så otroligt glad. Känslan jag hed då önskade kg att jag kunde ha nu också. 

Panorama

 
Bloggar från min systers iPad så det blir en fin gammal bild. 
 
Fin dag igår med massor av fina människor. Kom tillslut dit jag skulle och somna på en luftmadrass utan täcke, det var kallt. Idag ska jag föröka att att få några fina foton och plugga, sova bort min förkylning. 

Allt utom majs

 
Picknick?

Tigerkaka

Mysig tigerkaka bakad igår.
 
Läste om hur Lasse sammanfattade turnén. Nu mer än någonsin vill jag inte vara i Göetborg. Jag vill sitta i en kö, men fina människor tagga med Lars Winnerbäck musik och prata om Göteborgs konsert. Hur jag grät när jag såg Lasse och hoppas att han kommer ut igen och signerar. Men så är jag inte i Linköping. Tur att jag inte är hemma ikväll iallafall.  
 

 
 

Sova ut?

 
Ska på dop och är förkyldare än någonsin. Har även den bruna picknick väskand packad med godaker, till ikväll. 



Linnéa Casteborn


Jag har redan uppnått ett av mina livsmål, jag har träffat Lars Winnerbäck.

Jag är en skivälskade estetare, som gärna hänger på Bengans, Röda Sten eller i någon av Göteborgs parker. Går andra året Estetisk linje med musik och pratar mest om Lars Winnerbäck, politik, Dr. Martens eller potatis.

Varning för stavfel





RSS 2.0