En gång till

 
Jag försöker vara stabil. En gångt till, mitt hurvud sprängs, försöker vara konkret enekel, en timma senare for det iväg. Jag vet ej, 

G


Feb. 25, 2013


hi


Ä


Jag hänvisar till 14 februari

 
Alla hjärtans dag. Kommer ej skriva om hur ångestfull denna högtid är eller hur vi "tar efter USA" för jag bryr mig ej. Kvällen innan14 februri bråkade jag med en nära vän, under natten drömde jag att hen dog,.Jag vaknade kallsvettig och med tårar i ögonen, i drömen grät jag. När vi under dagen löste alla problem och blev vänner igen, var jag fortfarande skakad av bråket och drömen, början av en förkylning gjorde det hela inte mycket bättre. 
 
En kram, hålla handen och pussar med någon som ej betyder något, bara för att man är ensam? En kram och en middag med någon som ska betyda något för en. 
 
En tisdag som vilken som helst. 

g

 
 

Dr


Självporträtt


H


En


Senare

 
Sista

Lägenhet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, jag har flyttat hemifrån. För att jag kan och vill. Nej, jag har ej råd med det, har istället en väldigt snäll mamma.

En vecka


H


A




Linnéa Casteborn


Jag har redan uppnått ett av mina livsmål, jag har träffat Lars Winnerbäck.

Jag är en skivälskade estetare, som gärna hänger på Bengans, Röda Sten eller i någon av Göteborgs parker. Går andra året Estetisk linje med musik och pratar mest om Lars Winnerbäck, politik, Dr. Martens eller potatis.

Varning för stavfel





RSS 2.0