Nutella Semifreddo

Bild från google
Du behöver:
4 ägggulor
4 äggvitor
2 msk socker
2 margängbottnar
5 dl vispgrädde
En burk nutella 400 g
Vispa äggviorna och 1 msk socker till ett hårt skum. Vispa ägggulorna och 1 msk socker.
Vispa grädden. Krossa en marängbotten. Blanda äggvite skummet, äggulorna och grädden. Sätt in nutellaburken i miccron i några sekunder så att den smälter lite. Ringla den sedan i smeten.
Lägg den andra marängbotten i en form med löstagbar kant. Häll i smeten och in i frysen i minst fyra timmar. Helst under natten.
Detta är gal1 gått och hur enkelt som helst.
Kommentarer
Postat av: Delice
Ser dögott ut. Törs inte baka den för då kommer jag äta upp hela själv å bli fett fet haha
Postat av: Chiaki
Det ser jättegott ut!
Trackback